HomeNotícies de Clients

Devicare presenta Lit-ControlDevicare presenta Lit-Control

Lit-Control és el primer dispositiu mèdic del món per a prevenir les pedres en el ronyó.
Lit-Control és un projecte del nostre client Devicare, una empresa de Barcelona que es dedica a millorar la qualitat de vida als pacients crònics a través del desenvolupament de productes innovadors que monitoritzen la seva malaltia a domicili.

Lit-Control és únic al món. I alguns uròlegs ja el consideren una revolució en l’àmbit de la Urolitiasi.
La Urolitiasi és una malaltia crònica més coneguda com a “formació de pedres al ronyó”, que afecta a 1 de cada 10 persones al món. Aquesta malaltia es caracteritza per tenir uns episodis aguts molt dolorosos anomenats còlics nefrítics que es produeixen quan una pedra (o càlcul) obstrueix les vies urinàries.
Si has tingut pedres al ronyó o coneixes a algú que n’hagi tingut, sabràs el se sent. El còlic nefrític és el dolor més intens que existeix, i milions de pacients són hospitalitzats cada any d’urgències a causa d’aquest dolor insuportable.

Aconsegueix el teu dispositiu a http://piedrasrinon.com

 Lit-Control es el primer dispositivo médico del mundo para prevenir las piedras en el riñón.
Lit-Control es un proyecto de nuestro cliente Devicare, una empresa de Barcelona que se dedica a mejorar la calidad de vida a los pacientes crónicos a través del desarrollo de productos innovadores que monitorizan su enfermedad a domicilio.

Lit-Control es único en el mundo. Y algunos urólogos ya lo consideran una revolución en el ámbito de la urolitiasis.
La urolitiasis es una enfermedad crónica más conocida como “formación de piedras en el riñón”, que afecta a 1 de cada 10 personas en el mundo. Esta enfermedad se caracteriza por tener unos episodios agudos muy dolorosos llamados cólicos nefríticos que se producen cuando una piedra (o cálculo) obstruye las vías urinarias.
Si has tenido piedras en el riñón o conoces a alguien que haya tenido, sabrás lo se siente. El cólico nefrítico es el dolor más intenso que existe, y millones de pacientes son hospitalizados cada año de urgencias a causa de este dolor insoportable.

Consigue tu dispositivo en http://piedrasrinon.com

 

Un comentario en “Devicare presenta Lit-ControlDevicare presenta Lit-Control

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.